Skip to main content

Hur får du en perfekt bröllopsmakeup?

Bröllopssäsongen är här igen och oavsett om du är bruden, en del av brudföljet eller en bröllopsgäst, är vi här för att hjälpa dig att få en felfri, strålande och kamerafärdig look för den stora dagen. Det du vill ha är en vacker, tidlös look som varar hela dagen utan att se kakig ut.

Vi har samarbetat med Lissy Puig, en bröllopsmakeup-specialist, för att ge dig de bästa tipsen!

Bröllop Mii

4 tips för en perfekt bröllopsmakeup!

STEG 1: MÄSTRA DIN BAS

 • Kvällen innan, förbered din hud med en återfuktande mask för att ge lyster, jämna ut och vitalisera hudtonen och skapa en perfekt canvas för din makeup
 • På själva dagen, pigga upp och lugna svullnader under ögonområdet med Bright Eyed Hydrogel Mask för att hjälpa till att mjuka upp fina linjer och rynkor, samt ljusa upp trött hud och mörka ringar.
 • Applicera en fuktighetskräm som passar din hudtyp och se till att den är lätt men ändå återfuktande utan att kännas för tung, för att hjälpa till att förhindra att sminket glider.
 • Börja med att applicera Velvet Radiance Concealer under ögonen, på eventuella blemmor och områden där du vill neutralisera missfärgning, och jobba in den i huden med hjälp av en Precision Concealer Brush eller din fiungertopp.
 • Fortsätt med Absolute Face Base för att få en fin täckning och med lång hållbarhet. Applicera små mängder i taget och arbeta in i huden med en Miracle Base Brush för att bygga upp tunna lager. Dra ned produkten mot halsen med vad som finns kvar på borsten för en felfri finish.

Proffstips: För mogen eller torr hud, eller om du älskar lyster, kan du blanda i lite highlighter i din bas. Blanda några droppar av vår Light Loving Intensity i foundationen innan du applicerar för en smickrande lyster.

steg 1 Mii

STEG 2: FORMA OCH FRAMHÄV

Ge definition tillbaka till ditt ansikte efter att ha applicerat foundation genom att applicera en mjuk contouring och ett skimrande rouge för att framhäva kindbenen och få huden att kännas levande.

Ge fin form till ditt ansikte med Bronzing Face Finish. Applicera där solen naturligt skulle träffa ditt ansikte, börja högst upp i pannan nära hårfästet, blanda ned till kindbenen, längs käklinjen och ned på varje sida av näsan. Tänk formen som en 3:a. Less is more, så använd en liten borste och en liten mängd produkt.

Proffstips: När du gör contouring, använd en matt produkt istället för skimrande färger eftersom de kommer att framhäva områden som du försöker förminska.

 • Applicera lätt och skimrig rouge, som Radiant Natural Blush, för en fräsch och välmående look med en fin lyster.

STEG 3: SKAPA TIDLÖSA ÖGON

Att välja rätt ögonmakeup-look kan kännas överväldigande, men att hålla det enkelt med ljusare nyanser som persika, pastell eller jordnära färger är klassiskt, smickrande och alltid rätt.

 • Applicera en matt, beige nyans över hela ögonlocket och applicera sedan med Forever Eye Crayon i nyansen Antique. Applicera ögonskuggspennan från fransraden upp till globlinej och tona den sedan med hjälp av Eye Blend Brush i cirkulära rörelser.
 • Applicera sedan vår mjuka kajalpenna Skyliner längs övre fransraden och tona ut den med Eye Crease Brush för att uppnå en mjuk, definierad effekt. Applicera lätt på den nedre fransraden för definition och tona ut den. Välj svart för en definierad look, brun eller marinblå för en mjukare look.
 • Bygg upp wow-fransar med Feature Length Lash Lover och applicera på de övre och undre fransarna för att bygga upp önskad volym, arbeta från roten och den inre ögonvrån för att förstärka, öppna upp och få vackra ögon.

Proffstips: Om du är orolig för tårar, applicera ett lager Waterproof Lash Lover ovanpå din mascara.

Definiera och fyll i ögonbrynen med Precision Brow Detailer, en tunn och smidig brynpenna med minispets. Borsta först igenom brynen med Brow Master Brush och fyll i brynen med små, hårstrå-liknande streck. För att mjuka upp looken kan du borsta igenom brynen igen.

steg 3-4 Mii

STEG 4: UNDERBARA LÄPPAR

Oavsett vilken läpplook du väljer rekommenderar vi att du väljer en återfuktande produkt för att förhindra uttorkning och ge läpparna en frisk, fyllig look under hela dagen.

 • Rita först upp läppkonturen med en läppenna i en matchande nyans.
 • Applicera sedan med ett Luscious Lip Sheen i valfri nyans. Detta återfuktande läppglans har kraftiga pigment och sitter länge på läpparna.

Proffstips: En nude-nyans är ett perfekt val för din bröllopsdag eftersom den matchar vilken outfit som helst och är smickrande, men samtidigt sofistikerad.

Nu är din bröllopsdagmakeup komplett, njut av dagen!