Skip to main content

Lär känna Mii

Skönhet med omsorg

Vår historia

Efter tre år av hårt arbete, sökande efter inspiration och gedigen research lanserades Mii Cosmetics 2011 på salonger och spa i England. Idag finns Mii på över 1500 återförsäljare i England och i 22 länder runt om i världen.

Grundaren Susan Gerrard såg ett behov efter ett makeup märke speciellt anpassat för hudterapeuter och salonger och skapade därför Mii. Med hudvänliga formulas och lättburna, smickrande färgpaletter har Mii snabbt blivit en prisvinnande favorit.

Tillsammans med makeup-artister, ledande labratorier, kemister, hudterapeuter och beautynördar lanserades ett märke som snabbt blev en succé.

Vår drivkraft

Mii vill hjälpa dig skapa en unik look som tar fram din skönhet.

Mii skapar lättanvända produkter som vårdar din hud.

Mii firar din unika skönhet – Mii handlar alltid om dig.

Ett brev från vår grundare

Att lansera Mii var en dröm som blev sann för mig. Som en skönhetsälskare själv ville jag hjälpa människor att lätt och smidigt få rätt makeup. Mii is all about you – makeup som är bra för din hud.

Vi är ett märke som lyssnar på våra kunder och ger de självförtroende att
kunna välja rätt makeup. Vi vill inspirera och utbilda dig. Jag tror på utbildning, och att vi aldrig är fullärda! Vi har koll på alla trender och omvandlar de till handfasta tips och produkter, som passar den riktiga världen.

Välkommen till Mii!

Susan Gerrard