GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Kissed by Mii

Boosta din hud med en hälsosam glow utan solens farliga strålar! Med marina mineraler är Mii’s brun-utan-sol produkter vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. När din hud är silkeslen och mjuk får du ett perfekt resultat med din brun-utan-sol. I tre enkla steg kan du få den gyllenbruna hud du alltid önskat dig - förbered, brun-utan-sol och vårda.

Produkterna innehåller ekologisk DHA ifrån sockerbetor och vårdar din hud istället för att täppa igen porerna. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar.

Effortlessly Easy Tanning

Effortlessly Easy Tanning

LÄTT BRUN-UTAN-SOL

MOUSSE 150 ml, Lätt och luftig formula som torkar snabbt. Lätt att använda för nybörjare.

LOTION 200 ml, Återfuktande, intensiv färg som vara länge.

  • Finns i färgerna: Light (ljus) Medium (medium) och Dark (mörk)
  • Har en guidefärg så att du ser var du har applicerat produkten
  • Latexfria handskar medföljer

Vaxa eller raka inte 24 timmar före applicering. För ett jämt resultat som håller längre, exfoliera huden med Serioulsy Smoothing Exfoliator, med särskild uppmärksamhet på torra områden. Återfukta noggrant med Seriously Smoothing Moisturiser och undvik att använda deodorant, andra krämer eller smink på huden före applicering då de kan verka som en barriär. Använd handskarna som följer med och fördela Tanning Mousse/Lotion i händerna. Applicera jämt över hela kroppen, arbeta i sektioner. Applicera till sist på knän, ansikte och fötter i ett tunt lager. Undvik ögonbryn, läppar och hårfäste.

FÖR HÄNDERNA

Avlägsna handskarna, tvätta händerna, återfukta och applicera därefter ett tunt lager på ovansidan av händerna. Massera noggrant upp på handleden så att det inte blir en kant. Resultatet syns efter 6-8 timmar.

UPP